Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.08.2021.

21:56

Dinamo kao Zvezda – Albanac Legiji doneo remi

Fudbaleri zagrebačkog Dinama remizirali su sa Legijom iz Varšave rezultatom 1:1 u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Dinamo kao Zvezda – Albanac Legiji doneo remi
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Ukoliko Crvena zvezda izbaci Šerif, a Dinamo Legiju imaćemo njihov dvomeč u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zvezda je remizirala sa Šerifom u prvom meču na svom stadionu, dok je Dinamo uradio to isto protiv varšavske Legije. Oba meča su završena rezultatom 1:1, zanimljivo.

U prvom poluvremenu nije bilo mnogo šansi, videlo se da utakmica mnogo znač i i jednima i drugima, a beležimo i poništen gol za Dinamo u 23. minutu utakmice, kada se Ivanušec aktivirao iz ofsajda nakon šuta Petkovića.

Dinamo je bio bolji rival, ali od toga nisu dobili mnogo, pa je bilo jasno da će im u nastavku biti potrebno malo više od dobre igre. Već na startu drugog dela su stvorili neke polušanse, da bi se od 60. minuta sve promenilo.

Bruno Petković je iskoristio sjajan centaršut Ivanušeca i glavom poslao loptu u mrežu Poljaka – 1:0. Delovalo je da će se Hrvati primaći korak bliže duelu sa Zvezdom, ali Legija nije tako mislila.

Albanac Ernest Mući je pogotkom sa dvadesetak metara udaljenosti pogodio mesto gde golman Dinama nije mogao da dohvati za veliku radost Poljaka u 82. minutu i izjednačenje – 1:1.

Bilo je potpuno jasno da nas čeka potpuno luda završnica, Kastrati je proigrao Petkovića, a ovaj šutirao preko gola i rezultat je ostao nepromenjen. Čak je Dinamo u 91. minutu tražio i penal, ali ga nije dobio.

Tako da ćemo u Varšavi za seda dana dobiti odgovor da li ćemo gledati duel Crvene zvezde i Dinamo Zagreba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

154 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d