Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.07.2021.

16:55

Katai: Imamo kvalitet da prođemo Kairat

Smatram da imamo kvalitet da prođemo Kairat i da ćemo to pokazati u sredu, izjavio je fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai.

Izvor: MT

Autor: MT

Katai: Imamo kvalitet da prođemo Kairat
Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli u sredu od 20.30 sati očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata, a u prvom meču izgubili su 2:1.

"Smatram da imamo kvalitet da prođemo Kairat i da ćemo to pokazati u sredu. Reč je o dobroj ekipi, ali svi uspesi koje smo postizali prethodnih godina govore u prilog tome da Crvena zvezda ima kvalitet da se takmiči sa najboljim timovima u Evropi. Moram da istaknem da je uživanje igrati pred navijačima, zaista je bilo fenomenalno protiv Vojvodine i Mladosti i potrebna nam je podrška. Kada vidimo što ispunjenije tribine, mnogo nam je lakše da igramo", rekao je Katai za klupski sajt.

Jasno je da još uvek nismo u pravoj formi koja se od nas očekuje, ali verujem da nam fali samo malo da je dostignemo, smata katai.

"Treba dobro da uđemo u meč sa Kairatom i posle verujem da neće biti problema. Ipak i ako se ne desi takav scenario, verujem da imamo kvalitet i da možemo da prođemo u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Nećemo srljati, to je sigurno, ali je možda baš ova utakmica trenutak od koga ćemo punom snagom krenuti u nove pobede", zaključio je Katai.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d