Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.07.2021.

23:05

Partizan na skeneru B92.net: Dobra premijera, realizacija izostala

Fudbaleri Partizana ostvarili su pobedu na startu kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su minimalnim rezultatom savladali Dunajsku Stredu.

Izvor:

Autor:

Partizan na skeneru B92.net: Dobra premijera, realizacija izostala
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Partizan je mogao i dosta ubedljivije da slavi, ali su promašili veliki broj šansi.

Dobro je posao odradio i golman gostujuće ekipe Jedlička, koji je imao šest odbrana.

Crno-beli su pokazali dobru igru na evropskoj premijeri, ali uz slabu realizaciju.

Kao i uvek, donosimo vam naš skener.

Golman i odbrana

Vladimir Stojković – Dobro su gosti iz Slovačke i videli koje je boje dres golmana Partizana. Imali su jedan bezopasan šut ka golu Stojkovića, koji nije imao posla večeras u Humskoj.

Slobodan Urošević – Solidan u odbrani, slab u napadu. Propustio jednu dobru šansu, kada je gađao preko gola.

Igor Vujačić – Dobio svaki vazdužni duel, očistio sve što je mogao i jedan je od igrača utakmice. Odlično je počeo sezonu.

Siniša Saničanin – Siguran pored Vujačića, bez većih problema odradio utakmicu.

Aleksandar Miljković
– Nekonkretan u napadu, ponovo se mučio sa centaršutevima i ostalim zadacima u napadu. U odbrani solidan, zaradio žuti karton.

Vezni red

Miloš Jojić – Pokušavao sa distance, igrao nešto isturenije, ali se nije specijalno proslavio. Vidi se napredak na startu ove sezone, u odnosu na prošlu.

Saša Zdjelar – Odradio posao, kojeg nije bilo baš mnogo. Odigrao u svom stilu. Ništa sjajno i spektakularno, ali dovoljno da protivnički vezni red ne uradi mnogo toga na meču.

Danilo Pantić
– Dobar meč povratnika u Partizan. Vidi se da je talenat prebacio u sigurnost u igri i ima dobre poteze unapred, a sada je siguran i kada mora da gleda unazad. Dobro pojačanje za Partizan.

Ofanziva

Lazar Marković – Strelac jedinog gola na meču. Lepo zavrnuo loptu i pokazao da se tako nešto ne zaboravlja. Imao par momenata na krilu i kada je ulazio u sredinu.

Nemanja Jović – Nervozan. Nekada previše komplikovao, kao kod situacije u drugom poluvremenu kada je driblao štopera i golmana mogao da reši meč. Nije iskoristio najveću šansu. Imao solidan pokušaj makazicama u prvom poluvremenu.

Rikardo Gomeš
– Propustio najviše šansi na utakmici, sve mu je odbranio Jedlička. Nije preneo golove iz meča sa Proleterom na ovu evropsku utakmicu, ali važno za Partizan da je ulazio u šanse i da se dobro gradio i odlagao lopte.

Izmene

Bibras Natho – Ušao da stane na loptu. Odradio šta je bilo potrebno. Imao i jedan šut, kada je hteo u donji desni ugao, ali se i tu istakao Jedlička.

Filip Holender – Nije se istakao

Aleksandar Šćekić – Odradio posao, zatvorio šta je trebalo.

Marko Milovanović – Sedamnaestogodišnjak odigrao samo nekoliko minuta.

Trener

Aleksandar Stanojević – Dobro postavio utakmicu. Ideja je bila da se igra ofanzivno i igralo se, pošto je Partizan dominirao u prvom poluvremenu.

U drugom išao na sigurniju varijantu, kada je video da u završnici i baš i ne ide. Uveo Natha i Šćekića i zatvorio igru protivnika na sredini. Dobra evropska premijera za njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu