Nova vest
Fudbal

Petak, 14.05.2021.

15:44

Stanojević želi kao Nikolić: Idemo ka Kupu

Trener Partizana Aleksandar Stanojević kaže da je ekipa motivisana da na najbolji način završi sezonu – osvajanjem Kupa Srbije.

Izvor: MS

Autor: MS

Stanojević želi kao Nikolić: Idemo ka Kupu
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Izlaganje pred meč sa Voždovcem započeo tako što je prvo čestitao bivšem treneru Partizana Marku Nikoliću na osvajanju Kupa Rusije sa Lokomotivom iz Moskve.

"Napravio je veliki rezultat, reprezentuje naš fudbal i našu struku već duže vreme. Svaka mu čast, svi smo ponosni na njega", počeo je Stanojević.

A onda se osvrnuo na narednog protivnika u Superligi.

"Dolazi nam utakmica u trenutku kada izlazimo iz jednog jakog ritma treninga, podigli smo intezitet da bismo se premali za finale Kup. Izlazimo sa najačim sastavom u ovom trenutku, biće određenih rotacija, ali ne toliko da bismo nešto remetili. Potpuno smo spremni, znamo da se Voždovac bori za opstanak, znamo šta je njima neohodno, ali igramo kod kuće i nadam se dobroj utakmici".

On je najavio da će mladi Samed Baždar biti na klupi i da bi mogao da debituje.

Da li ste sa Bibarsom Nathom razgovarali o trenutnoj situaciji u Izraelu?

"Nismo o tome, bio sam i ja u Izraelu, to su pod navodnicima +normalne pojave tamo. Međutim, vidim da je sada eskaliralo. Pričaću sa njim, na treninzima nije pokazivao, tu je sa najužom porodicom. Baš ću posle pričati o toj situaciji na treningu".

Novinare je zanimalo da li misli da će i on poput Marka Nikolića osvojiti nacionalni kup? Finale sa Crvenom zvezdom zakazano je za 25. maj na stadionu "Rajko Mitić".

"Nadamo se, voleli bismo svi. Idemo ka tome, u finalu smo, pa ćemo da vidimo", zaključio je Stanojević, uz osmeh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve