Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.04.2021.

23:35

Azar: Moglo je i gore i bolje

Fudbaleri Reala nisu uspeli da steknu prednost protiv Čelsija posle prvog meča polufinala Lige šampiona.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Azar: Moglo je i gore i bolje
Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Na stadionu "Alfredo di Stefano" bilo je nerešeno, 1:1 pa će odluka o putniku na finale u Istanbul biti doneta 5. maja u Londonu.

Eden Azar, fudbaler Reala, imao je priliku da prvi put zaigra protiv bivšeg kluba iz Londona.

Ušao je na teren u drugom poluvremenu, ali nije doprineo da se razultat koji je ostvaren u prvom delu meča, promeni.

"Moglo je da bude i gore i bolje! Idemo u London da pobedimo. Što se mene tiče, idemo korak po korak, želim da igram, da budem na terenu. Igrao sam sada više nego na nekim ranijim mečevima, ali ima još mečeva do kraja sezone i moram da budem spreman. Lepo je igrati protiv bivših kolega, ali sada sam igrač Reala i želim da pobedim u belom dresu", rekao je Belgijanac.

Neke je iznenadio stav Zidana da počne meč sa tri centralna defanzivca.

"Menadžer odlučuje u kojoj formaciji igramo, znamo kako se to radi i sa trojicom pozadi, ali možemo to uspešno da radimo i sa četvoricom u poslednjoj liniji", poručio je Azar.

Štoper Rafael Varan je uglavnom dobro obavio posao.

"Videli smo dve različite utakmice u orvom i drugom delu. Oni su počeli sa mnogo intenziteta, pritisnuli su nas jako, kidali su nam linije veoma vertikalnom igrom. Karimov gol nas je vratio u igru i u drugom delu smo bili daleko bolji i sigurniji", poručio je Varan.

Pohvalio je Benzemu.

"U ovakvim mečevima, Benzema pravi razliku. On je promenio dinamiku meča. Znamo njegov kvalitet, mnogo nam pomaže. U ovoj fazi takmičenja, sprema će biti važna, takođe i psihološki faktor. Moramo da idemo tamo sa namerom da pobedimo", zaključio je defanzivac Reala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve