Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.04.2021.

10:50

Natho: Derbi ne može da dobije jedan igrač

Veznjak Partizana Bibars Natho kaže da njegova ekipa mora da odigra timski kako bi slavila u 164. "večitom" derbiju.

Izvor: MT

Autor: MT

Natho: Derbi ne može da dobije jedan igrač
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Izraelac veruje da do trijumfa crno-beli mogu da dođu.

"Naravno da možemo da pobedimo! Zar nismo pokazali u prošlosti da smo to sposobni da učinimo? Potrebno je da budemo u dobrom stanju i prezentujemo našu igru, bude li tako – imamo veće šanse da slavimo u derbiju", rekao je Natho za "Žurnal".

U Kupu prošle godine je bio strelac pobedonosnog gola, na dodavanja Umara Sadika.

"Da, bila je to lepa asistencija, ali znate moju devizu: nije bitno ko asistira, ko daje golove, važno je samo da pobedimo. Nebitno kako, ko, jedino... da slavimo."

Natho ističe da je Zvezda dobra ekipa.

"Gledao sam nekoliko njihovih utakmica. Imaju dobar tim, trenera, igrače. Ben je baš dobar... Katai, takođe... Zvezda ima i dobru odbranu... Verujem u svoj tim, daj da uradimo što je do nas, igramo naš fudbal... Budemo li takvi, rastu nam šanse da osvojimo bodove."

Ko će biti junak derbija?

"Ja ne gledam to tako... da treba da imamo samo jednog heroja. Samo sa jednim ne možemo da dobijemo utakmicu. Moramo da igramo kao tim, sa svim igračima, tako da svako da sve od sebe. Budemo li igrali kao što znamo, timski, kako smo to činili do sada, imamo velike šanse. Nije nam potreban jedan heroj, neophodno je da svi to budu. To je posebno važno u ovako velikim mečevima, ponavljam - ne može derbi da dobije jedan igrač", istakao je Natho.

Utakmica se igra u sredu od 18.00, a direktan prenos je na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve