Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.03.2021.

17:00

Selektor Portugala otkrio do kada će Ronaldo biti kapiten VIDEO

Ponašanje Kristijana Ronalda u Beogradu glavna je tema fudbalske javnosti već danima.

Izvor: MT

Autor: MT

Selektor Portugala otkrio do kada će Ronaldo biti kapiten VIDEO
Photo by Pedro Fiuza/Xinhua/Starsport

Portugalce čeka u utorak od 20.45 meč trećeg kola kvalifikacija za Mundijal, a protivnik im je Luksemburg.

Na konferenciji pred duel, selektor Portugala Fernando Santoš je govorio o potezu svog kapitena i tom prilikom poručio da najbolji igrač te selekcije ostaje na toj funkciji – zauvek.

"Ha-ha-ha, da. Naravno da će zadržati traku. Zauvek. Ako nikoga ne uvredi. Kristijano je nacionalni primer, pisali ste o tome na stotinu puta. Kad god neko mlad dođe na prvu konferenciju za medije, to je uvek prvo pitanje – kakav je Kristijano? I svi imamo isti odgovor – on je pravi primer, primer predanog rada, dobrog posla na treningu, kako dočekuje ljude. Primer je za sve. Njegov društveni život takođe. Ako bi Kristijano razljutio svog trenera, saigrače ili federaciju svojim neprikladnim ponašanjem, onda bih razmislio o čitavoj situaciji", rekao je Santoš.

Ronaldo već ulazi u pozne igračke godine, a kako portugalski mediji navode, igraće najmanje do Mundijala u Kataru, naravno ako se ta selekcija plasira na završni turnir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve