Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.03.2021.

13:30

Finale Lige šampiona uz prisustvo publike?

Finale Lige šampiona, koje je na programu 29. maja na "Ataturk" stadionu u Istanbulu ipak bi moglo da se odigra uz prisustvo navijača.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Finale Lige šampiona uz prisustvo publike?
Foto: EPA-EFE/Laszlo Szirtesi

Kako prenosi ESPN, u UEFA su optimisti po tom pitanju, a veruju i da će se kasnije faze u elitnom takmičenju igrati kako smo i navikli, kod kuće i na strani, a ne na neutralnim terenima.

Primera radi Liverpul je oba meča sa Lajpcigom morao da igra u Budimpešti, a Mančester siti protiv Borusije Menhenghadbah u Bukureštu.

Kako u mnogim zemljama vakcinacija teče po planu, u Nionu smatraju da će određeni broj navijača moći da puste na tribine stadiona u Istanbulu.

Prošle godine, finale između Bajerna i Pari Sen Žermena odigrano je bez prisustva publike na stadionu Benfike u Lisabonu.

Na "Ataturk" stadionu odigrano je i čuveno finale Lige šampiona 2005. kada je Liverpul posle 0:3 na poluvremenu uspeo da stigne do 3:3 i pobedi ekupu Milana u penal seriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu