Nova vest
Fudbal

Petak, 30.10.2020.

23:48

Trener Radničkog optimista uoči utakmice sa Javorom

Trener Radničkog Milan Đuričić rekao je da je optimista uoči utakmice sa Javorom u Super ligi Srbije i da će njegova ekipa učiniti sve da pobedi.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Trener Radničkog optimista uoči utakmice sa Javorom
Nenad Mihajlovic/Starsportphoto

"Nama je ova utakmica jako važna, upravo zbog toga što dolazi posle trijumfa protiv Partizana i učinićemo sve da pobedimo. Neće biti lako, ali optimista sam. Atmosfera u ekipi je izuzetno dobra, kvalitetno smo radili tokom sedmice i spremni smo za izazov koji nas čeka u Ivanjici", rekao je Đuričić, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Radničkog igraju u nedelju od 15 časova u Ivanjici protiv Javora, utakmicu 13. kola Super lige Srbije.

"Igramo protiv Javora koji u poslednje vreme beleži i dobre igre i dobre rezultate. Vodi ih mlad i perspektivan trener i veoma su specifična ekipa. To je po konstituciji najkrupniji tim u ligi, a ja bih rekao da je to jedna tradicionalna selekcija ivanjičkog fudbala", naveo je Đuričić.

Utakmicu će zbog povrede propustiti Dušan Pantelić, kao i Nenad Gavrić, koji je zaražen korona virusom. Za mesto u timu konkurisaće Nemanja Kojić, koji se oporavio od povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve