Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.10.2020.

18:50

Pomoćni trener Radničkog: Ostvarili smo cilj

Pomoćni trener fudbalera Radničkog iz Niša Zumbul Mahalbašić rekao je da je njegova ekipa ostvarila cilj da prođe u osminu finala Kupa Srbije.

Izvor: SS

Autor: SS

Pomoćni trener Radničkog: Ostvarili smo cilj
Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su kao gosti savladali Smederevo sa 2:1.

Dodao je da ga raduje pristup igri na meču protiv Smedereva.

"Cilj je bio da prođemo u narednu fazu i mi smo ga ostvarili. Igrali smo na izuzetno lošem terenu i to smo platili povredama Bjeličića i Markovića. Ono što je dobro je da smo sve vreme bili agresivni i u jakom presingu, a takav pristup nam je omogućio da na vreme postignemo golove i mirno privedemo ovaj meč kraju", rekao je Mahalbašić, prenosi klub.

Nišlije su vodile sa 2:0 golovima Todora Petrovića u 17. i Aleksandra Kovačevića u 40. minutu, a domaći sastav je ublažio poraz u 84. minutu.

"Odlučili smo da nekoliko igrača odmorimo pred meč u ponedeljak protiv Partizana, a ja se samo nadam da ova dvojica nemaju teže povrede i da će nam biti na raspolaganju za tu utakmicu", rekao je Mahalbašić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d