Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.09.2020.

09:00

Bilić: Ovo je neverovatno, neshvatljivo!

Menadžer Vest Bromvič Albiona Slaven Bilić nije mogao da se pomiri sa odlukom sudija da priznaju gol Čelsija u nadoknadi utakmice trećeg kola Premijer lige.

Izvor: SS

Autor: SS

Bilić: Ovo je neverovatno, neshvatljivo!
Photo by Nick Potts - Pool/Getty Images

VBA je vodio sa 3:0 na poluvremenu, potom imao 3:2 do samog finiša kada je Tami Ejbraham pogodio za konačnih 3:3.

Ipak, snimak je pokazao da je prethodno Kaj Haverc loptu primirio rukom, ali sudija posle gledanja VAR-a nije poništio pogodak.

"Čini se kao da je u pripremi gola bilo igranja rukom?", pitao je novinar Bilića.

"Nije kao da izgleda tako, da je možda bilo igranja rukom. Ali što hoćete da sada napravim? Da kažem sve što želim, pa da me opet kazne", rekao je Bilić, aludirajući na kaznu od 8000 funti nakon utakmice drugog kola protiv Evertona kada je besneo na sudiju Majka Dina.

"Ovo je neverovatno. Imate grupu momaka koji su učinili puno da dobiju utakmicu, učinili su više nego dovoljno da dobiju i branili su se sjajno... Dva boda su nam oduzeta na ovakav način. To mi je neshvatljivo!"

Bilić zna gde su njegovi igrači grešili, ali im ne zamera previše.

"Momci su zaslužili da pobede i ponosan sam na njih. Napravili su sve što mogu za pobedu. Bilo je grešaka, naravno, i svaki se gol može zaustaviti. Ali naša jedina prava greška bila je kod njihovog drugog gola. Prelako smo dopustili dupli pas i slobodan udarac. Naša svlačionica bi nakon ovoga trebala da bruji od sreće, ali to nije slučaj i svi su jako frustrirani i razočarani jer momci misle da su napravili dovoljno za osvajanje tri boda", podvukao je hrvatski stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve