Nova vest
Fudbal

Subota, 12.09.2020.

21:10

"Oko Vučića 200 ljudi, a on se zaustavi i pita me: 'Kad ćeš u moju Zvezdu?'"

Nekadašnji prvi čovek zagrebackog Fudbalskog kluba Dinamo Zdravko Mamić otkrio je detalje razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Izvor: LN

Autor: LN

EPA-EFE/ANTONIO BAT

Mamić je rekao da su se on i Vučić sreli prošle godine na Privrednom sajmu u Mostaru, gde su pored bili i Milorad Dodik i Dragan Čović.

Vučić je tada, tvrdi Mamić, postavio jedno zanimljivo pitanje.

"Oko predsednika Vučića je bilo 200 ljudi u pratnji, ali on se zaustavio, uljudno me pozdravio, porazgovarali smo, čestitao mi je na svim uspesima Dinama i pitao: 'Kada ćeš doći u moju Zvezdu?'", ispričao je Mamić u emisiji "Kao nekada" na "Areni sport".

On je rekao i da je za njega Vučić "gospodin kojeg ceni i poštuje".

"Uvek bi mi bila čast da ili popijem piće ili ručam sa njim, zato što se nije dogodilo da je bio u kontaktu sa nekim iz Hrvatske, a da nije pitao za moje zdravlje", kazao je Mamić.

Kaže da je bilo poziva i da se uključi u rad klubova iz Bosne i Hercegovine, ali da ih je odbio, jer je, kako navodi, i dalje zaposlen u Dinamu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve