Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.08.2020.

18:45

"Uh, šta je ovo?"

Velški fudbaler Geret Bejl nije se mnogo naigrao ove sezone u dresu madridskog Reala.

Izvor: MT

Autor: MT

Photo by Alex Livesey/Getty Images

Krilni napadač je odigrao svega 1.260 minuta i postigao tri pogotka.

Zaista malo za njegove standarde.

Priča o napuštanju "kraljevskog" kluba traje već neko vreme, a za to vreme Bejl pažnju javnosti skreće vanfudbalskim aktivnostima, ali i snimcima na kojim se vidi kako se dosađuje, u nekim trenucima, čak i spava na tribini gde su smešteni rezervni igrači.

Pre početka pandemije koronavirusa, dok su navijači još mogli da prisustvuju mečevima, dešavalo se da Bejl dobije zvižduke praćene uvredama zbog loših partija.

"Dešavalo se da mi zviždi 80 hiljada ljudi jer ne igram dobro. Prvi put kad se to desilo pomislio sam: 'uh, šta je ovo?', ali oni mi zvižde iz utakmice u utakmicu, a ja se osećam sve gore i gore. Izgubio sam samopouzdanje, a zaista ne razumem zašto navijači to rade. Ako igrač ne igra dobro, navijači treba da stanu iza njega i daju mu podršku kako bi on mogao biti bolji. No, oni stvaraju kontraefekat", rekao je Bejl za španske medije.

Bejl ugovor sa Realom ima do juna 2022. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d