Nova vest
Fudbal

Subota, 06.06.2020.

16:15

Partizanov igrač pobedio Partizan!

Fudbaleri subotičkog Spartaka su rezultatom 3:2 pobedili Partizan na svom stadionu u Subotici.

Izvor: SN

Autor: SN

Partizanov igrač pobedio Partizan!
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Fantastičnu utakmicu smo mogli da gledamo u ovom 28. kolu Linglong Superlige Srbije i videli smo veliko iznenađenje.

Domaća ekipa, fudbaleri Spartaka su golovima Nemanje Nikolića i Stefana Denkovića uspeli da savladaju beogradski Partizan rezultatom 3:2.

Nikolić je, inače, fudbaler Partizana koji je na pozajmici u Spartaku i tako je praktično Partizanov igrač doneo Spartaku pobedu protiv Partizana.

Za crno-bele, strelac je bio Filip Stevanović oba puta, prvi put u 12. minutu, a drugi put u 44. minutu utakmice.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Što se tiče same utakmice, počelo je mirno i u 2. minutu je Sadik imao neku vrstu šanse, ali nije mnogo toga iskoristio pošto mu je lopta pobegla u gol aut, a nekoliko minuta kasnije Stevanović je uputio i prvi šut u okvir gola.

Spartak je uzvratio preko Srećkovića, ali nisu iskoristili šansu i onda je Partizan dobio slobodan udarac u opasnoj zoni i Stevanović postiže pogodak kojim donosi prednost crno-belima.

Ponovo je tempo opao, ali nije bilo dosadno. Već u 30. minutu je Nemanja Nikolić, pomenuti Partizanov fudbaler na pozajmici u Spartaku, postigao gol za izjednačenje i doneo veliku radost.

Za prednost Partizana od 2:1 pobrinuo se ponovo Stevanović pošto se odlično snašao u kaznenom prostoru i uspeo da zatrese mrežu domaće ekipe.

Mirno je počelo i drugo poluvreme, a onda je u 52. minutu Nikolić proigrao Šormaza koji to nije iskoristio da bi 6 minuta kasnije popularni "Taki" uspeo da po drugi put zatrese mrežu svog "matičnog" kluba i donese izjednačenje Spartaku.

Velika radost na tribinama nije omela Partizan koji je nastavio da igra ofanzivno, Sejduba Suma se par puta našao u izglednim prilikama, najveću je propustio posle polu kontre i maltene u sledećem napadu sledi kazna.

Stefan Denković se fantastično snašao postigao gol za preokret i vođstvo Spartaka, tokom proslave je skinuo i dres i za to zaradio žuti karton, ali se sigurno nije puno potresao zbog toga.

Do kraja je bilo vrlo uzbudljivo, šansi je bilo mnogo, ali golova više nije i Spartak je tako u Subotici pobedio Partizan rezultatom 3:2 i to po prvi put posle 2013. godine.

Utakmicu ste mogli da pratite UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

232 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d