Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.04.2020.

20:20

"Nadam se da ću se nametnutni prvom timu Zvezde"

Talentovani krilni napadač Miloš Pantović je tokom jesenjeg dela sezone pokazao ogroman potencijal stavljavši na muke golmane Omladinske lige Srbije.

Izvor: LN

Autor: LN

Foto: FK Crvena zvezda

Zarad toga je Pantović dobio prekomandu u Grafičar, kako bi se što pre privikao na zahteve seniorskog fudbala i postao igrač za prvi tim Crvene zvezde.

"Baš sam se brzo ukopio u Grafičaru, jer sam većinu igrača već poznavao iz Omladinske škole, tako da mi previše adaptacije nije bilo potrebno. Odličan smo kolektiv, svi su sjajni momci i odlični fudbaleri i drago mi je što sam deo tima. Nismo srećni zbog pauze, ali sve je to božja volja. Kada sve ovo prođe, samo treba da pokažemo da smo sa razlogom lideri na tabeli Prve lige Srbije i da ništa nije slučajno, te da bez obzira na to što smo mladi, posedujemo kvalitet za Superligu", započeo je Pantović.

Momak koji je jesenas bio nezamenjiv član tima Slavoljuba Đorđevića koji predvodi Zvezdinun omladinsku selekciju, ističe da postoji ogromna razlika između juniorskog i seniorskog fudbala.

"Brže se igra, to sam primetio odmah na pripremama. Logično je da su i dueli čvršći, jer u omladincima sam se borio sa svojim vršnjacima, dok sada u kontakt ulazim sa ljudima od po 30 godina koji imaju ogromno iskustvo iza sebe. Ipak, sve ovo je značajno za moj dalji razvoj".

Pantović ističe da je prezadovoljan i jesenjim delom sezone u kom je uspeo čak i da debituje za prvi tim Crvene zvezde u duelu protiv Trepče.

"To mi je bila najbolja polusezona u dosadašnjem delu karijere. Desilo mi se mnogo lepih stvari, što na ličnom, što na timskom planu. Bili smo sjajni u Omladinskoj ligi Srbije, ali i u Ligi šampiona za mlade, a imao sam tu čast da debitujem i za prvi tim Crvene zvezde. Nadam se da ću se dobrim partijama u Grafičaru nametnuti da u karijeri skupim još mnogo utakmica u crveno-belom dresu", podvlači rođeni Novosađanin koji ističe da dane u izolaciji provodi gledajući serije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu