Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.04.2020.

14:27

"Odbio sam klupu Srbije samo zbog Antića"

Srpski trener Milovan Rajevac otkrio je da je zbog Radomira Antića odbio da postane selektor "Orlova".

Izvor: MS

Autor: MS

Pedja Milosavljevic/Starsport

Posle Mundijala u Južnoj Africi, na kome je Gana Rajevca pobedila Antićevu Srbiju 1:0 i prošla iz grupe, Fudbalski savez Srbije bio je u potrazi za novim selektorom.

Kako je Rajevac napravio "bum" i vodio Ganu do četvrtfinala, gde je nesrećno ispao od Urugvaja, odmah je kontaktiran od FSS.

"Svetsko prvenstvo bilo je kruna našeg prijateljstva. Sa Antom sam provodio dane i u Južnoj Africi, evo, prođe decenija. I ponovo druženja, razgovori, češće sam bio uz njega i reprzentaciju Srbije nego sa ljudima iz selekcije Gane. Ponuđeno mi je bilo da preuzmem "Orlove", međutim, Antić je bio naš selektor, a plus i moj veliki drug. Za sva vremena. Odbio sam ponudu samo zbog njega", rekao je Rajevac za Sportski žurnal.

Mundijal nas je ujedinio, govori Rajevac. "Dvojica Srbina na najvećem takmičenju, zar ima nešto lepše? Pa još jedan protiv drugog na utakmici".

Rajevac priznaje da ga je jako pogodio vest o smrti bivšeg trenera Reala, Barselone i Atletika.

"U šoku sam, pogođen tužnom vešću kao i mnogi ljudi u Srbiji i širom Evrope. Mnogo mi je teško, brisao sam suze, slabo spavao, zaista me je zatekla vest da ga nema više među nama. Košmar mi je u glavi. Anta je stariji od mene šest godina, pratio sam ga, bio mi je idol dok je igrao u Slobodi, naročito kad je otišao iz Užica u Partizan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d