Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.04.2020.

08:50

Nova verzija događaja: Prijović je platio cenu popularnosti

Tako nas barem obaveštava popularni grčki medij.

Izvor: SS

Autor: SS

Nova verzija događaja: Prijović je platio cenu popularnosti
Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Naime, tamošnja "Gazeta" došla je do saznanja šta se tačno dešavalo u beogradskom hotelu pre nekoliko dana kada je Aleksandar Prijović priveden.

Grci navode da bivši napadač PAOK-a nije kriv, te da je poštovao sve propisane mere prevencije od koronavirusa od strane vlasti u Srbiji.

"Iako se držao na udaljenosti od 15 metara od ostalih, nekoliko trenutaka kasnije policija je ušla i uhapsila sve, pa i samog napadača. Restoran je normalno radio u okviru zakona, ali greška menadžera je bila što klijente nisu smeštali kako je trebalo. Činjenica da je u prostoriji bilo 20 ljudi bila je dovoljna da svi završe u pritvoru", stoji u tekstu "Gazete".

Na istom mestu uhapšena su i dva popularna folk pevača, Radiša Trajković Đani i Mitar Mirić.

"Prijović je, u suštini, sam otišao na lice mesta i u potpunosti se pridržavao svega, te nije imao nikakve veze sa drugim stolovima. Ali će morati da prizna delo za koje nije jedini krivac kako bi izbegao zatvor".

"Zapravo, on je platio cenu svoje popularnosti", zaključak je grčkih novinara.

Prijović je dobio krivičnu prijavu i kaznu kućnog zatvora u trajanju od tri meseca, što bi moglo da prouzrokuje raskid ugovora sa Al Itihadom i, izračunato je, gubitak od skoro 20.000.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve