Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.04.2020.

15:43

Dao je "gol" – Vlahović drugi put negativan na koronavirus

Srpski fudbaler Dušan Vlahović još jednom je bio negativan na testu za Covid-19.

Izvor: SS

Autor: SS

Dao je
Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Nakon što je bio pozitivan i proveo nekoliko nedelja u karantinu, prvi test na koronavirus bio je negativan, a sada i drugi

Sjajnu vest objavio je na Instagramu, te je as Fiorentine ispunio obećanje i "postigao gol" ovoj pošasti koja je odnela mnoge živote širom sveta.

"Pobedili smo ovaj izazov Herman Pecela, Patrik Kutrone i ja, iako je to mala stvar u odnosu na ono s čime se celo čovečanstvo sada bori. Neki izazovi se pobeđuju korak po korak", napisao je Duci i potom krenuo sa porukama zahvalnosti:

"Hteo bih da se zahvalim predsedniku Roku Komisu na svakodnevnim pozivima, hvala na odličnoj zdravstvenoj nezi, hvala svima u Fiorentini, ali i divnim, jedinstvenim navijačima 'viole'.Hvala svim saigračima, ali i doktorima i medicinskim sestrama koji se bore da savladaju ovaj virus. Moja porodica, iako je daleko od mene, pomogla mi je da ovo prebrodim. Srećno svima onima koji se još bore. Idemo, idemo, idemo!", podvukao je srpski napadač

Verovatno će uslediti i treći test, posle primera Paola Dibale koji je kao i Vlahović dva puta bio negativan, a onda u trećem pokušaju ponovo pozitivan na koronavirus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve