Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.03.2020.

10:04

Kejnu je pauza jako dobro došla

Dok mnogi žale zbog obustave kompletnog sporta širom sveta, napadač Totenhema Hari Kejn iskoristio je taj period da se u potpunosti oporavi od povrede.

Izvor: SS

Autor: SS

Kejnu je pauza jako dobro došla
(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Kapiten reprezentacije Engleske i "glavna violina" napada "pevaca" je prvog dana 2020. godine doživeo povredu leve noge i od tada je sezona tima koji predvodi Žoze Murinjo krenula stranputicom.

Prve najave su bile da će Kejn propustiti ostatak sezone, što bi verovatno bio slučaj, da se sve odvijalo po planiranom kalendaru.

Međutim, koronavirus zaustavio je Premijer ligu, te je robusni napadač dobio dovoljno vremena da se oporavi.

Nastavak prvenstva je u ovom trenutku neizvestan, no Kejn će biti u potpunosti spreman ukoliko do njega dođe čak i sredinom aprila.

"Nisam daleko od potpunog oporavka, normalno je da se nadam da ću se vratiti za dve ili tri nedelje", izjavio je Kejn za klupski sajt tima iz Londona.

"Na dobrom sam nivou, radim praktično sve, spreman sam da radim i na fizičkoj spremi. U dobroj sam situaciji" podvukao je najbolji igrač Totenhema..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve