Nova vest
Fudbal

Subota, 29.02.2020.

14:55

Milošević: Ne znam šta da očekujem od Zvezde, ali mi smo spremni

Pred 162. "večiti" derbi Fudbalski klub Partizna održava konferenciju za medije.

Izvor: SN

Autor: SN

Milošević: Ne znam šta da očekujem od Zvezde, ali mi smo spremni
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Partizan u nedelju od 18 časova gostuje Crvenoj zvezdi u novom derbiju, koji će biti odigran u okviru 24. kola Linglong Superlige Srbije.

Crveno i crno-beli se sastaju drugi put ove sezone, a u prvom meču, na domaćem terenu, je bio bolji Partizan rezultatom 2:0.

Predstavnicima medija i javnosti obratiće se trener crno-belih obratiće se trener ekipe Savo Milošević.

Trener crno-belih Savo Milošević je istakao da je situacija u ekipi dobra, da nema povređenih i da su svi spremni za sutrašnji okršaj.

"Verujem da je ekipa spremna. Svi su zdravi. Za sad ide sve po planu i mogu da budem zadovoljan što se tiče trenutne situacije u ekipi i verujem da smo svi fizički i psihološki spremni za derbi. Naša najveća snaga je što smo sačuvali ekipu u zimskom prelaznom roku, uz dolazak Vitasa i Matića. Još uvek ne znamo šta da očekujemo od Zvezde. Odlazak Marina koji je ima veliki uticaj, doneo je novine u igri na koje treba da se prilagodimo. Sutra treba da se vratimo na nivo na koji smo bili tokom Lige Evrope", rekao je Milošević

Saša Zdjelar veruje u trijumf Partizana.

"Novo iskustvo za nas. Utakmica mnogo donosi i mislim da ćemo mi izaći kao pobednici. Svakog rivala analiziram, pa e tako i sa Petrovićem i Nikolićem", dodao je Saša Zdjelar.

Nešto kasnije, od 16 časova, svoju konferenciju za medije na stadionu "Rajko Mitić" imaće i trener Zvezde Dejan Stanković.

Obe konferencije možete pratiti putem našeg portala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve