Nova vest
Fudbal

Subota, 15.02.2020.

17:05

Promukli Stanković: Moraću da zategnem glasne žice

Dejan Stanković na klupi Crvene zvezde debitovao je pobedom na Banovom brdu protiv Čukaričkog (2:0).

Izvor: MS

Autor: MS

Promukli Stanković: Moraću da zategnem glasne žice
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Lider na tabeli i aktuelni prvak je drugi deo Superlige Srbije otvorio golovima mladih fudbalera Veljka Nikolića i Njegoša Petrovića.

Stanković nije skrivao zadovoljstvo prikazanim njegovog tima na prolećnoj premijeri, a na konferenciju za medije došao je sa "odranim" glasom.

"Ja se uvek derem, moraću da zategnem glasne žice", rekao je Stanković.

Stanković priznaje da je mnogo emotivno doživeo prvi zvaničan meč u Zvezdi.

"Mnogo je lepo vratiti se kući, slušati navijače posle toliko vremena. Srećan što sam u Zvezdi i što vodim zlatne momke", rekao je Stanković i još jednom se zahvalio klubu na ukazanoj šansi.

Kako kaže, od igrača je tražio da mu naprave lep debi.

"Imam velike ambicije i ciljeve sa Zvezdom. Dobar meč je viđen, kako želim tako smo se i pokazali. Čukarički je ozbiljan tim, prvi u oduzimanju lopte i ubrzanju u kontrama. Nije bio na nivou? Nešto je i do nas, nismo im dozvolili da rade neke stvari".

Stanković je imao i zamerke na čitav tim što ranije nije rešio pitanje pobednika, misleći na promašeni penal El Fardua Bena.

"Kada imaš dominaciju, kao što smo je mi imali u prvom poluvremenu onda moramo da "zatvorimo" utakmicu. Ako mogu da nađem slabu tačku to je da treći put šutiramo penal i promašujemo. To je jedino što mogu da im zamerim", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve