Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.12.2019.

13:55

Natčovek – kako je Ronaldo u Đenovi zasenio "El klasiko"? VIDEO

Mnogi su u sredu ismevali Kristijana Ronalda što umesto da igra "derbi svih derbija" on gostuje u Đenovi, ali je Portugalac opet izašao kao pobednik.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Natčovek – kako je Ronaldo u Đenovi zasenio
Foto: Tanjug/Luca Zennaro/ANSA via AP

"On nije čovek", "Ludački potez", "Kao NBA košarkaš", "Kako u 35. godini?", bili su neki od komentara nakon što je zatresao mrežu Sampdorije glavom.

Ronaldo je jednim potezom uspeo da zaseni "El klasiko", prvi koji je posle 17 godina završen bez golova.

Iako će u februaru da napuni 35. godinu, Ronaldo je uspeo da levitira na čak 2,56 metara visine i u tom leto isprati putanju lopte da bi na kraju idealnim udarcem glavom postigao gol.

"Gol je bio lep, ali sam posebno srećan što sam pomogao timu da osvoji tri boda", skromno je posle meča prokomentarisao svoj pogodak Ronaldo.

Međutim, kasnije je dao sebi oduška i uz nekoliko kadrova svog skoka stavio komentar: "CR7 AIR JORDAN!!" uz emotikon aviona.

Uspeo je bukvalno da preskoči štopera Sampdorije Nikolu Muru, deset godina mlađeg rivala koji je visok za fudbalera odličnih 180 centimetara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve