Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.12.2019.

14:34

Vukanović i Pavkov slomili otpor Čuke – Zvezda pobedom zaokružila sjajnu jesen!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički 3:1, u poslednjem meču jesenjeg dela Superlige Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Vukanović i Pavkov slomili otpor Čuke – Zvezda pobedom zaokružila sjajnu jesen!
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Izabranici Vladana Milojevića do tri boda došli su golovima Nemanje Milunovića, Milana Pavkova i Alekse Vukanovića, dok je jedini strelac za goste bio Luka Stojanović.

Crveno-beli posle dvadeset odigranih utakmica imaju 55 bodova, jedanaest više od drugoplasiranog Partizana i 15 od kluba sa Banovog brda.

Na meču dva beogradska kluba povredio se kapiten Zvezde Marko Marin koji je malo pre kraja prvog poluvremena morao da napusti igru.

Prolećni deo Superlige kreće 15. februara i upravo se Čukarički i Zvezda sastaju u prvom kolu drugog dela fudbalskog šampionata Srbije.

Ekipa iz Ljutice Bogdana odlično je otvorila utakmicu, pošto je posle samo 104 sekunde došla do prednosti. Milunović je šutirao glavom i savladao Petrovića.

Loš start nije omeo Čukarički. Fudbaleri s Banovog brda igrali su odlično u prvom poluvremenu, stvarali su šanse i pružali su jak otpor šampionu Superlige.

Dobra igra im se i isplatila. Luka Stojanović iskoristio je nesmotrenost Milana Borjana i šutom sa više pola terena savladao golmana Crvene zvezde.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Do kraja poluvremena mreže su mirovale i na pauzu se otišlo sa rezultatom 1:1.

U drugom poluvremenu gledali smo samo jednu ekipu na terenu. Zvezda je od prvog do poslednjeg minuta dominirala. Milojević je pogodio sa izmenama i one su mu donele pobedu.

Prvo je Pavkov u 72. minutu glavom doneo novo vođstvo Zvezdi, a Vukanović je u 88. potvrdio trijumf Crvene zvezde. Treba spomenuti i Marka Gobeljića koji je odigrao sjajnu utakmicu podelivši tri asistencije za isto toliko golova.

Utakmicu ste mogli da pratite UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

188 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d