Nova vest
Fudbal

Petak, 13.12.2019.

19:50

I Milner produžio ugovor sa Liverpulom

Fudbaler Liverpula Džejms Milner produžio je ugovor sa engleskim klubom do 2022. godine, posle pet sezona provedenih na "Enfildu".

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

I Milner produžio ugovor sa Liverpulom
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

On je u redove engleskog velikana stigao 2015. godine, i od tada je zabeležio 198 nastupa, uz 25 postignutih golova.

"Velika je sreća i privilegija igrati za ovaj klub. Neverovatno je gledati kako se klub menjao i razvijao proteklih pet godina. Uživam u svakodnevnom treningu i saradnji sa saigračima, trenerom i celokupnim osobljem", rekao je Milner.

Milner je dodao da je posle velikih razgovora došao do zaključka da je ovo najbolje rešenje za njega i da ga sada očekuje dug put.

"Tim ima veliku snagu, koncentrisani smo na igru i nastavićemo da se borimo za klub, nastojimo da zabeležimo veliki uspeh", poručio je Millner.

Pored Milnera, Liverpul je istog dana produžio saradnju i sa trenerom Jirgenom Klopom, koji je potpisao ugovor do 2024. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve