Nova vest
Fudbal

Petak, 06.12.2019.

10:46

Simeone na izlaznim vratima Atletika – posrnuli velikani stoje u redu

Iak je Dijego Simeone učinio Atletiko Madrid fudbalskom silom, Argentinac bi vrlo brzo mogao da napusti Vandu Metropolitano.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Simeone na izlaznim vratima Atletika – posrnuli velikani stoje u redu
Photo by Aitor Alcalde/Getty Images

Atletiko u Simeoneovoj devetoj sezoni na mestu trenera "jorgandžija" trenutno zauzima tek šesto mesto u LaLigi.

Minimalnim porazom od Barselone Atletiko je ostao na samo jednoj pobedi u poslednjih šest kola, pa zaostaje za Bilbaom, Real Sosijedadom, Seviljom, Realom i Barsom, koja "beži" šest bodova.

Iako razlika nije velika, štaviše, jedna pobeda može sve da preokrene, španski mediji počinju da spekulišu o prezasićenju i mogućem rastanku.

Navodno je već naredni meč prekretnica za Simeoneov boravak u Madridu, jer u slučaju neuspeha u duelu sa Viljarealom, možda dobije čak i otkaz.

Poraz od Barselone udaljio je Atletiko od vrha tabele i počele su priče o odlasku Dijega Simeonea. Zato je večerašnje (21.00) gostovanje Viljarealu izuzetno važno, a kvota na dvojku je 2,40. Kec je 3,20, a iks 3,10, dok je tip 0-2 gola 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Atletiko.

Jedno je sigurno, Simeone sigurno neće brinuti o poslu i u slučaju da se to dogodi. Jer sjajnim rezultatima u Atletiku je privukao pažnju najvećih evropskih klubova, a u redu stoje posrnuli giganti Mančester junajted, Milan i Arsenal.

Spekuliše se čak i o PSŽ-u i Barseloni koji ne dominiraju koliko bi trebalo s obzirom na sastave koje poseduju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve