Nova vest
Fudbal

Subota, 09.11.2019.

22:00

PSŽ opstaje na vrhu, Rajković opet sačuvao mrežu

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su Brest rezultatom 2:1 golom koji je postigao Mauro Ikardi i ostali prvoplasirani u Ligi 1.

Izvor: SN

Autor: SN

PSŽ opstaje na vrhu, Rajković opet sačuvao mrežu
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

PSŽ je bez većih problema zabeležio i desetu pobedu u šampionatu Francuske i sada imaju 9 bodova prednosti u odnosu na Anže koji je odigrao meč bez golova.

Anhel Di Marija je doveo Parižane do vođstva u 39. minutu, da bi rezultat poravnao Grandsir u 72. minutu. Pobedu PSŽ–u doneo je nekadašnji kapiten Intera Mauro Ikardi u 85. minutu ovog susreta.

Drugoplasirani tim Lige 1, ekipa Anžea odigrala je meč bez golova sa Remsom u gostima, a nekadašnji golman Crvene zvezde Predrag Rajković sačuvao je mrežu uz dve maestralne odbrane.

Isti rezultat je bio i na susretu Lila i Meca, dok je Monako pogotkom Golovina ostvario pobedu nad Dižonom. Što se tiče Strazbura, oni su uspeli da pobegnu iz zone ispadanjan nakon pobede nad Nimom od 4:1.

Ažorke je veoma rano doneo vođstvo Strazburu, da bi Motiba u 3. minutu sudijske nadoknade samo potvrdio visoku prednost. Filipoto je odmah na startu drugog poluvremena golom doneo nadu Nimu da može da ostvari bod.

Međutim, nije to predugo trajalo. Lijenar je u 70. minutu postavio 3:1, da bi pobedu Strazbura potvrdio Motib u 85. minutu utakmice.

PSŽ ostaje prvoplasirani tim u Francuskoj, iza sebe su ostavili Anže sa 21 bodom, odnosno Lil, Bordo, Rems, Nant i Marsej sa po 19 osvojenih bodova, pa nas čeka "ludnica" u nastavku šampionata.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve