Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.09.2019.

20:35

Marin: Čuo sam za te lepe reči... VIDEO

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin je rekao da očekuje veliki broj navijača svog tima u utakmici protiv Bajerna.

Izvor: SV

Autor: SV

Marin: Čuo sam za te lepe reči... VIDEO
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Srpski prvak se sa nemačkim gigantom sastaje u sredu od 21.00 u prvom kolu nove sezone Lige šampiona.

O nekadašnjem reprezentativcu Nemačke je u uvodu utakmice pohvalno govorio golman Bajerna Manuela Nojer, nazvaviši ga "Mesijem iz Beograda.

"Čuo sam za te lepe reči od Manuela... Znamo se još od mlade reprezentacije, igrali smo zajedno... Lepo je čuti da takav čovek i igrač i dalje prati moju karijeru", rekao je Marin.

On je istakao da je ekipa Bajerna svima dobro poznata.

"Nadam se da će biti dosta naših navijača i da će biti lepa atmosfera. Na svakom gostovanju smo pokazivali sve bolju igru, nadam se da sada možemo da napravimo jedan korak više
", naveo je Marin.

Zvezda na Alijanc Areni večeras od 21.00 igra prvi meč ove sezone u Ligi šampiona i, naravno, apsolutni je autsajder - kvota na keca je 1,10, a na dvojku čak 25, dok je kvota da će crveno-beli dati bar jedan gol 2,00.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Zvezda.

U kladionici MOZZART imate mnogo zanimljivih kvota povodom učešća Zvezde u Ligi šampiona, a na primer, kvota da će šampion Srbije biti treći u grupi i nastaviti takmičenje u Ligi Evrope je 3,00.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve