Nova vest
Fudbal

Petak, 09.08.2019.

23:00

Liverpul ubedljiv na otvaranju Premijer lige, Alison se povredio

Fudbaleri Liverpula sa 4:1 pobedili su Norič u prvoj utakmici nove sezone engleske Premijer lige.

Izvor: SN

Autor: SN

Liverpul ubedljiv na otvaranju Premijer lige, Alison se povredio
Photo by Michael Regan/Getty Images

Liverpulov "blickrig" na otvaranju Premijerl lige sigurno nije prošao neprimećeno, pošto su "Redsi" posle svega 42 minuta imali ogromnu prednost od 4:0 i vrlo rano rešili pitanje pobednika.

Prvi gol na meču je bio autogol koji je postigao Henli, a svega 12 minuta kasnije Mohamed Salah postiže novi gol i podiže prednost Liverpula na 2:0.

Jedan od najboljih igrača Liverpula iz prethodne sezone, Virdžil van Dajk u 28. minutu utakmice postavlja 3:0, a Divok Origi kompletira Liverpulov poker u prvom poluvremenu u 42. minutu susreta.

Navijači Liverpula će ipak biti zabrinuti pošto se njihov golman Alison Beker povredio tokom jednog ispucavanja lopte.

U drugom delu meča, Liverpul je imao nekoliko zaista dobrih prilika za postizanje petog gola, ali je golman Noriča sve pretnje uspeo da otkloni. Kada promašite nekoliko prilika uglavnom budete kažnjeni i to se upravo dogodilo, pošto je Puki u 63. minutu postigao gol za "Kanarince".

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, iako je bilo nekoliko vrlo dobrih prilika za postizanje pogotka pogotovo kada se radi o fudbalerima Liverpula. Aleksander Arnold je pred kraj susreta iz slobodnog udarca odlično šutirao, ali je Tim Krul bio odlično postavljen.

Ubedljiv trijumf Liverpula u prvom kolu Premijer lige će definitivno usrećiti sve njihove navijače, ali će naravno povreda Alisona ostaviti gorak ukus.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve