Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.08.2019.

23:35

"Mogli smo već na poluvremenu da vodimo sa 3:0" VIDEO

Fudbaleri Partizana savladali su Malatiju na svom stadionu sa 3:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: SN/AK

Autor: SN/AK

Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Žao mi je što smo taj gol prmili, mislim da smo već na poluvremenu morali da vodimo sa 3:0. Imali smo dosta šansi i moramo da ih iskoristimo i ostaje žal što smo primili ovaj pogodak", rekao je Ostojić.

Crno-beli imaju lepu prednost posle prvog meča na svom stadionu i novinare je zanimalo da li je taj rezultat dovoljan za prolaz u narednu fazu takmičenja.

"Nije ništa dovoljno ovo je tek prva utakmica, prvo poluvreme za sedam dana nas očekuje revanš gde moramo još ozbiljnije i još jače da uđemo u utakmicu", nastvio je defanzivac Partizana.

Pred kraj susreta, Ostojić je zbog povrede napustio igru.

"Što se tiče povrede mislim da to neće biti veliki problem, a lep je osećaj dobiti toliko ovacija od navijača i oni su prepoznali da možemo mnogo bolje i pomogli nam da ostvarimo ovako značajnu pobedu", završio je Ostojić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve