Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.08.2019.

23:52

Milošević: Za Malatiju je potrebno mnogo bolje od ovoga

Savo Milošević čestitao je svojim fudbalerima na pobedi protiv Konahs Ki Nomadsima i plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: PT

Autor: PT

Milošević: Za Malatiju je potrebno mnogo bolje od ovoga
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Nismo imali sreće da na vreme otvorimo utakmicu golom, ali smo imali strpljenja. Nismo dozvolili da oni na bilo koji način ugroze naš gol. Potvrdilo se staro pravilo da je najteže dobiti utakmicu koja je unapred dobijena, pogotovo protiv protivnika koji ne želi da igra. Moramo što pre da arhiviramo ovu utakmicu, koja je samo prolazna stanica. Čestitam momcima koji su bili disciplinovani, strpljivi i to se isplatilo", rekao je Milošević novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su Velšane sa 3:0 pred domaćom publikom, u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-bele u trećem kolu očekuje duel protiv Malatijespor iz Turske. Prvi meč igra se za nedelju dana u Beogradu.

"Još je sveže da komentarišemo. Posle prve utakmice sam rekao da su šanse 50:50. Ispostavilo se da je Malatija za nijansu bolja. I da je prošla Olimpija imali bi mnogo ozbiljnijeg protivnika nego danas. Očekujem da za sedam dana mi budemo još spremniji, još više u takmičarskom ritmu, jer je za Malatiju potrebno bolje od ovoga", zaključio je Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve