Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.08.2019.

13:15

Humska čeka "Nomade", Partizan na 90 minuta od 3. kola

Fudbaleri Partizana na svom stadionu igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konahs Ki Nomadsa.

Izvor: SN

Autor: SN

Humska čeka
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Navijači Partizana će u četvrtak uveče po prvi put ove sezone odigrati fudbalski meč na svom stadionu protiv velškog kluba, koji je realno gledano u ne baš idealnoj situaciji posle poraza od 1:0 na svom terenu.

Videlo se u prvom meču da je Konahs Ki izuzetno čvrsta ekipa koja ne odustaje ni od jednog duela i za koju ne postoji izgubljena lopta, tako da će crno-beli morati da budu maksimalno fokusirani kako se ne bi doveli u neugodnu situaciju.

Kilmarnok je već potcenio Nomadse i nije se najbolje proveo. Dok Partizan bude vodio svoju bitku, osluškivaće ishod iz Ljubljane, gde ekipa Olimpije igra svoj drugi meč protiv Malatije, a podsećamo u Turskoj je bilo 2:2.

Izabranici Save Miloševića su igrali dobro u ta dva meča, stvarali su veliki broj šansi, često šutirali na gol protivnika, ali završnica nije bila sjajna pa su u dva meča postigli "samo" dva gola.

To će definitivno u nastavku sezone pokušati da popravi i novi član Partizana, japanski fudbaler Takuma Asano, koji naravno neće nastupiti protiv Velšana već će napadač biti Umar Sadik.

Iza njega se očekuju Đorđe Ivanović, Zoran Tošić i Sejduba Suma. Suma i Tošić su već pokazali da dobro igraju zajedno što su bile dobre vesti za navijače Partizana. U veznom redu, očekuju se Šćekić i Zdjelar, a poslednju liniju činiće Pavlović, Ostojić, Miletić i Urošević, dok će na golu stajati Vladimir Stojković.

Utakmica između Partizana i Konahs Ki Nomadsa počinje u četvrtak u 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve