Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.07.2019.

18:55

Igrači Crvene zvezde trenirali u Helsinkiju, na terenu i Marin

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening pred meč protiv Helsinkija.

Izvor: LN

Autor: LN

Igrači Crvene zvezde trenirali u Helsinkiju, na terenu i Marin
Foto:B92/LN

Crveno-beli su u dobrom raspoloženju došli na stadion Telia 5G Arena, gde će se u sredu sastati sa Helsinkijem u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligi šampiona.

Izabranici Vladana Milojevića su trening započeli laganim zagrevanjem i trčanjem oko aut linije, polako se pripremavši za naporniji deo treninga.

Na terenu sa veštačkom travom našao se i Marko Marin koji, kako je i sam Milojević rekao, ima problem sa mišićem i nije sto odsto siguran za punu minutažu u sredu.

Fudbaleri Zvezde su imali priliku da pred put u Finski isprobaju veštački teren u Beogradu, ali će im ovakav vid pripreme izuzetno dobro doći, s obzirom da su retki slučajevi da se susretnu sa podlogama kao što je ova.

Nakon zagrevanja usledila je igra sa loptom, ali bez kontakta nogama. Crveno-beli su se dobacivali rukama i igrali na malom prostoru igru u kojoj je cilj bio da se golovi postignu glavom.

I taj vid zagrevanja nije dugo trajao, pa se prešlo na popularnu "sredu". Jedan od fudbalera je jurio loptu, dok su ostali pokušavali da je kratkim dodavanjima što duže zadrže van njegovog poseda.

Šampion Srbije je izgledao spremno za hladno vreme u Helsinkiju u kojem ni ja 15 stepeni niste bezbedni bez jakne, a ako je suditi po kratkom delu treninga i prvom meču izgleda kao da će izabranici Vladana Milojevića biti više nego spremni

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve