Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.07.2019.

20:44

Jović, Harden i dva Hrvata u neobaveznom razgovoru FOTO

Košarkaš Hjuston Roketsa Džejms Harden iskoristio je pauzu između sezona da pogleda jedan fudbalski meč.

Izvor: LN

Autor: LN

Jović, Harden i dva Hrvata u neobaveznom razgovoru FOTO
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Harden je bio gost NRG stadiona u Hjustonu, gde je gledao meč Međunarodnog kupa šampiona između Real Madrida i Bajern Minhena.

Bajern je poprilično lako izašao na kraj sa Madriđanima i slavio pobedu od 3:1, a kamere su na tribinama uhvatile Hardena kako nesmetano posmatra fudbalski meč.

Donedavno aktuelni MVP NBA lige je posle meča otišao do svlačionica i pozdravio se sa fudbalerima oba kluba.

Još jednom foto-reporeti su bili na visini zadatka, pa su uhvatili Hardena kako razgovara sa zvezdama Reala, Srbinom Lukom Jovićem i Hrvatom Lukom Modrićem.

Takođe, u njihovom društvu našao se i hrvatski trener, šef stručnog štaba Bajerna Niko Kovač. Nažalost, ne postoji audio snimak na kojem bi se moglo otkriti o čemu su velikani svojih sportova razgovarali.

Hardenov Hjuston je ove sezone zaustavljen u polufinalu Zapada od Golden Stejta, a "brada" je nedavno otkazao učešće selektoru SAD Gregu Popoviču na Svetskom prvenstvu u Kini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d