Nova vest
Fudbal

Petak, 05.07.2019.

17:33

Solskjer najavio nova pojačanja

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da klub i dalje radi na dovođenju novih fudbalera.

Izvor: LN

Autor: LN

Solskjer najavio nova pojačanja
Photo by Michael Regan/Getty Images

On je dodao da ima podršku uprave u poslovima oko letnjeg prelaznog roka.

Ovoga leta na Old Traford su došli Danijel Džejms iz Svonsija i Aron Van-Bisaka iz Kristal Palasa, a Solskjer se nada da će biti još dolazaka pre nego što se završi prelazni rok

"To je dugoročan i kratkoročan projekat. Ne može se samo razmišljati o naredne tri godine, pošto imamo i kratkoročne ciljeve. Mislim da smo bili prilično mirni i dobri na tržištu, doveli smo prave ljude, a još radimo na dovodjenju jednog ili dvojice igrača", rekao je Solskjer za klupski sajt.

Proslavljeni fudbaler "crvenih đaovla" je naveo da ima punu podršku kluba.

"Naravno, uvek želimo da unapredimo ekipu, a tokom celog leta sam u kontaktu sa Džoelom (Glejzerom) i Edom (Vudvordom) i svima koji rade na transferima i analiziraju. Do sada je bilo sve dobro. Imam podršku, dobili smo ono što smo hteli, za sada, a verovatno će biti još posla", dodao je Solskjer.

Dolasci 21-godišnjaka Džejmsa i stamenog Van-Bisake pokazuju Solskjerovu filozofiju da radi sa mladim igračima koji se razvijaju, a trener Junajteda veruje da obojica mogu da pokažu kvalitet na Old Trafordu.

"Na njima je da iskoriste priliku i dokažu svoju vrednost. Naravno, ne očekujemo previše od prvog dana, ali oni će izrasti u velike i veoma dobre fudbalere Mančester junajteda", dodao je Solskjer.

Osim novih igrača, Solskjer je rekao i da je važno što su pojedini igrači produžili ugovore sa Junajtedom.

"Srećni smo što smo to završili sa Huanom (Matom), Markusom (Rašfordom), Akselom (Tuanzbeom) i Andreasom (Pereirom). To su igrači u različitim fazama karijera", naveo je Solskjer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve