Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.06.2019.

09:45

Murinjo ne želi posao u Njukaslu

Žoze Murinjo nije zainteresovan da na klupi Njukasla nasledi Rafu Beniteza.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Murinjo ne želi posao u Njukaslu
Photo by Clive Rose/Getty Images

Španski stručnjak je napustio kormilo popularnih "svraka" pošto nije uspeo da se dogovori o nastavku saradnje, pa je klub u potrazi za novim menadžerom.

Murinjo je trenutno jedan od onih stručnjaka koji su bez angažmana, ali Portugalac je odmah naglasio da nije spreman da radi u klubovima čije se ambicije ne poklapaju sa njegovim.

"Jedino što znam je ono što ne želim. Ja sam krajnje krajnje patološki slučaj u smislu toga da kad igram želim samo da pobedim. Ako se desi da ne pobedim, to postaje problem za mene, za klub i celu strukturu. Meni je potreban projekat gde ću imati osećaj da se stalno igra na pobedu", kaže Murinjo.

Portugalac je dodao da ima najviše ambicije.

"Ako mi neko ponudi predivan desetogodišnji ugovor i cilj da se bude u gornjoj polovini tabele, te da je savršeno ako ste sedmi, osmi ili deveti, to onda nije za mene. To nije moja priroda. Moj večiti cilj je borba za pobedu uvek i protiv bilo koga", zaključio je bivši menadžer Porta, Intera, Reala, Čelsija i Mančester junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve