Nova vest
Fudbal

Subota, 22.06.2019.

13:58

Junajted povećava platu De Hei, Pogba zvao Sarija za pomoć

Mančester junajted je spreman da poveća platu golmanu Davidu de Hei i potpiše sa njim novi ugovor, preneli su ostrvski mediji.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Junajted povećava platu De Hei, Pogba zvao Sarija za pomoć
Photo by Stu Forster/Getty Images

Španski golman, koji je na "Old Traford" stigao pre osam godina, okleva sa produžetkom saradnje jer se verovalo da je blizu odlaska u Pari Sen Žermen.

Ipak, poslednje vesti kažu da je Junajted spteman da mu povisi platu sa sadašnjih 200.000 na 350.000 funti nedeljno kako bi ga ubedili da ostane.

U klubu su uvereni da će postići dogovor i da će De Hea potpisati novi ugovor na četiri godine sa opcijom da se produži za godinu dana.

De Hea je imao prilično slab završetak prošle sezone, za razliku od nekoliko prethodnih kada je dospeo u krug najboljih svetskih golmana.

Takođe, kada je reč o Mančester junajtedu, izvesno je da Pol Pogba i dalje insistira na tome da napusti klub. "San" prenosi da je Francuz toliko očajan da danima pokušava da uspostavi kontakte sa pojedinim klubovima.

"Tutosport" je preneo da je Pogba lično pozvao novog menadžera Mauricija Sarija da mu pomogne da se "pogura" transfer natrag u Juventus iz kog je pre nekoliko sezona došao u Mančester junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve