Nova vest
Fudbal

Petak, 21.06.2019.

17:54

Nevil: Solskjeru treba vremena, Junajted neće biti konkurent za titulu u naredne dve godine

Legenda Mančester junajteda Geri Nevil isključio je mogućnost da se Junajted uključi u trku za titulu u naredne dve sezone.

Izvor:

Autor:

Nevil: Solskjeru treba vremena, Junajted neće biti konkurent za titulu u naredne dve godine
Photo by Michael Regan/Getty Images

„Crveni đavoli“ su se prošlu sezonu započeli sa Žozeom Murinjom koji je zbog loših rezultata na polovini sezone napustio ekipu, a zamenio ga je norveški stručnjak, Ole Gunar Solskjer.

Nakon dolaska Norvežanina ekipa je malo podigla formu i uspela da izbori konačno šesto mesto i ostala bez Lige šampiona naredne sezone.

Nevil smatra da iako je dobro počeo, Solskjeru treba još vremena da složi sve kockice i da postane pretendent na titulu.

"Ovde mora mnogo toga da se promeni, to što će par igrača napustiti klub neće rešiti probleme. Ovde mora da se uspostavi sistem a za to treba vreme."

Junajted je poslednji put osvojio titulu Premijer lige u sezoni 2012/13 kada je ekipu predvodio Ser Aleks Ferguson.

Sa konstatacijom Gerija Nevila složio se i njegov nekadašnji saigrač Rio Ferdinand.

"Ako Ole dobije vreme smatram da može nešto da uradi, važno je da dobije prostor da sprovede svoje taktičke zamisli. Ovako nešto ne dešava se preko noći. Poznajem Olea još odavno i smatram da je on pravi čovek za ovu ulogu." rekao je Ferdinand.

Junajted je počeo da rekonstrukcijom ekipe a do sada je u klub stigao samo Danijel Džejms iz Svonsija a očekuje se i potpis engleskog desnog beka Arona Van Bisake iz Kristal Palasa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu