Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.06.2019.

11:20

Jokanović o klupi Srbije: Neka me ne guraju u lažne priče

Srpski trener Slaviša Jokanović demantovao je navode da će zameniti Mladena Krstajića na mestu selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Jokanović o klupi Srbije: Neka me ne guraju u lažne priče
Photo by Alex Livesey/Getty Images

"Imam druge planove, želim svakodnevno da radim, trenutno mi selektorski posao nije u prvom planu. Uz to, niko iz Fudbalskog saveza Srbije me nije zvao, pa bih zamolio sve koji izmišljaju razne priče i cifre koje navodno tražim da me ostave na miru", rekao je Slaviša Jokanović za "Novosti".

Jokanović, koji je poslednji angažman imao u Fulamu, kaže da to nije realna opcija i da je moguće da će jednog dana postatiti selektor, ako bude imao priliku.

"Neka me ne guraju u lažne priče. Oduvek sam duvao samo u svoju supu i gledao isključivo u svoje dvorište. Ne znam kome je u interesu da izmišlja i pominje milione evra. Neko to čita i može svašta da pomisli. A jedina istina je da sve to nije istina", rekao je Jokanović.

Mladen Krstajić podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije, nekoliko dana posle ubedljivog poraza od Ukrajine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Mediji su prenosili da je Ljubiša Tumbaković najbliži klupi Srbije, međutim od toga izgleda nema ništa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d