Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.06.2019.

23:34

Lalatović ostaje u Nišu

Predsednik Fudbalskog kluba Radnički Ivica Tončev rekao je da će ekipu i u narednoj sezoni s klupe predvoditi Nenad Lalatović.

Izvor: LN

Autor: LN

Lalatović ostaje u Nišu
foto : Nenad Mihajlovic/Starsportphoto

"Nastavak saradnje sa Nenadom Lalatovićem znači da od sutra krećemo sa ozbiljnim pripremama za osvajanje trofeja sledeće sezone, a klub će se koncentrisati i na visoke domete u kvalifikacijama za Ligu Evrope", rekao je Tončev i najavio da u narednim danima sledi dolazak "ozbiljnih fudbalskih imena" na stadion Čair.

Dosadašnji šef stručnog štaba Radničkog ostaće na toj funkciji i naredne sezone i u julu će ponovo povesti ekipu u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Ambicije prvog čoveka Radničkogsu da klub naredne sezone napravi korak dalje u odnosu na prethodnu i u prilog tome ide i odluka da se nastavi saradnja s Lalatovićem.

U prethodnoj sezoni fudbaleri Radničkog predvođeni Lalatovićem oborili su mnoge klupske rekorde, uključujući 13 pobeda u nizu i plasman u polufinale kupa Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve