Nova vest
Fudbal

Petak, 17.05.2019.

16:32

Juventus i Inter zainteresovani za Sančesa

Fudbalski klubovi Juventus i Inter zainteresovani su za dovodjenje igrača Mančester junajteda Aleksisa Sančesa.

Izvor: SN

Autor: SN

Juventus i Inter zainteresovani za Sančesa
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Kako je danas preneo Skaj Italija, Sančesov menadžer Fernando Felicevič sastao se sa sportskim direktorom Juventusa Fabijom Paraticijem i tehničkim direktorom Intera Pjerom Ausilijem.

Neizvesno je da li će 30-godišnji Čileanac ostati na Old Trafordu, nakon loše sezone u kojoj je samo devet puta bio starter u Premijer ligi i još četiri puta u kup utakmicama.

Sančes se na kraju sezone izvinio navijačima Mančester junajteda. Ekipa je sezonu završila na šestom mestu, a on je rekao da "nije prikazao igre kakve je očekivao".

On je imao i problema sa povredama, zbog kojih je odsustvovao sa terena, od kojih i povredu tetive, od novembra do decembra, kada se oporavljao u Čileu. Sančes se u trening centar vratio nekoliko dana pošto je otpušten trener Žoze Morinjo, a od tada je počeo dve utakmice u FA kupu u januaru, a četiri u Premijer ligi.

Sančes je prošlog januara iz Arsenala prešao u Junajted i postigao je pet golova u 45 utakmica u svim takmičenjima, nakon što je pre toga, za četiri godine u Arsenalu postigao 80 golova kod trenera Arsena Vengera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve