Nova vest
Fudbal

Petak, 10.05.2019.

16:34

Lalatović: Na pobedu u Kruševcu, Partizan "zabranjena tema"

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je da ekipa u Kruševcu protiv Napretka ide na pobedu, uprkos već obezbedjenom drugom mestu.

Izvor: SN

Autor: SN

Lalatović: Na pobedu u Kruševcu, Partizan
Credit image & photo: Vanja Keser/ STARSPORT) Nenad Lalatovic

"Možda utakmica nema rezultatski značaj, ali za mene lično ima. Napretku ću suprotsaviti najjači mogući sastav, jer mi želimo da zabeležimo novu pobedu i uknjižimo još tri boda. Iako nas u sredu očekuje meč sezone protiv Partizana, naše misli su okrenute samo prema Kruševcu. O Partizanu još uvek ne želim da razmišljam i o Partizanu uopšte ne sme da se priča u svlačionici dok ne završimo duel sa Napretkom", rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Lalatović je, zbog svega što se dešavalo nakon poslednjeg gostovanja Radničkog u Kruševcu, odlučio da ne prisustvuje konferenciji za štampu posle utakmice, na kojoj će se pojaviti neko od njegovih pomoćnika.

On je istakao da se zbog vređanja njegove porodice i devetogodišnje ćerke nikada više neće pojaviti u preš centru Napretka i da se nada da će ga nadležni ljudi iz FŠ-a razumeti zbog toga. Utakmica izmedju Napretka i Radničkog igra se u subotu od 16 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve