Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.05.2019.

21:27

Milojević po osvajanju titule: Ne znam da li ostajem, pričaćemo o tome

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je utakmicom protiv Mladosti iz Lučana (1:0) u kojoj je njegova ekipa odbranila šampionsku titulu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Milojević po osvajanju titule: Ne znam da li ostajem, pričaćemo o tome
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Crveno-beli su do 29. titule došli golom Milana Pavkova u 82.minutu.

Gosti iz Lučana imali su dobre prilike, nisu ih iskoristili, a crveno-beli su do trijumfa došli u finišu iako su imali igrača manje od 68. minuta zbog isključenja Marka Gobeljića.

"Jako teška utakmica, još jednom se potvrdilo da Lučani imaju jedan način igre i jako je teško ako niste koncentrisani. Gol koji smo postigli, da Jovančić nije uzeo tu loptu, oni bi imali ozbiljnu kontru i pitanje je kako bi bilo. Eto tu smo imali malo sreće da damo gol. Ne mogu da zamerim ništa mojim igračima, mislim da smo za taj jedan gol bili bolji", rekao je Milojević.

Zvezda je na svom terenu pobedila Mladost sa 1:0 i dva kola pre kraja obezbedila titulu. Zvezda ima 54 boda, osam više od Radničkog iz Niša.

"Sadržajna utakmica, fenomenalna, svaka čast Lučanima, to su sve dobri igrači, iskusni. Nismo imali prostora, ne daju da se razigramo, ali nije to više ni bitno, sve to ide u istoriju. Čestitam svim zvezdašima još jednu titulu", naveo je Milojević.

Na pitanje da li će ostati i sledeće sezone, on je odgovorio: "Pričaćemo o tome...".

Trener Mladosti Nenad Milovanović rekao je da je Zvezda zasluženo osvojila titulu.

"Čestitam Zvezdi na osvojenoj tituli, bila je dominantna u celom prvenstvu i zasluženo je osvojila titulu. Imali smo četiri stopostotne šanse zatvorili sve prilaze golu, tu smo trebali da poentiramo i da pobedimo. Nije mi jasno kod mojih igrača zašto su preskakali igru kada smo imali igrača više... Zvezda je iskoristila tu jednu kontru, našu grešku na sredini terena i bila je bolja za taj gol", naveo je Milovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve