Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.05.2019.

21:20

Kosanović: Možda je neko naredio...

Trener Napretka Milorad Kosanović posle meča sa Partizanom bio je vidno nezadovoljan suđenjem i krajnjim rezultatom.

Izvor: B92

Autor:B92

Kosanović: Možda je neko naredio...
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kruševljani su doživeli poraz od 2:1 pogotkom Aleksandra Šćekića u trećem minutu nadoknade vremena. Ostalo je veliko pitanje da li je lopta prešla gol aut liniju.

"Čestitam svojim momcima koji su u ovim uslovima odigrali dobru utakmicu. Uz malo više sreće mogli su da povedu sa 2:0 i onda bi bilo gotovo, a mogli su da i da dobiju tri, četiri gola. Dobro je sve prošlo", rekao je posle meča Milorad Kosanović.

On nije propustio priliku da prokomentariše sporan gol crno-belih iako sudiju Bojana Nikolića nije direktno pomenuo.

"Ono što mi smeta i čega mi je žao jeste način na koji se ova utakmica vodila i privodila kraju i kako je završila. Moraju da se umešaju uvek neki ljudi koji nemaju veze sa sportom, sa moralom još manje, ali možda je to naređenje pa moraju tako", dodao je Kosanović.

Trener Napretka je potom rekao da je jako teško prihvatiti da se događaju takvi porazi.

"Gorak je ukus u ustima. Osećam da ni publika to ne voli, ne može više da podnese. To je nešto što radi protiv ovog sporta i zbog toga ima 1.200 gledalaca, nema više", zaključio je trener Napretka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve