Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.05.2019.

17:15

Goleada u Seriji A, Atalanta blizu Lige šampiona

Fudbaleri Atalante savladali su Lacio u rimu sa 3:1 u 35. kolu italijanske Serije A i tako održali korak za trećeplasiranim Interom.

Izvor: SN

Autor: SN

Goleada u Seriji A, Atalanta blizu Lige šampiona
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Atalanta je iskoristila Interov jučerašnji kiks i pobedila Lacio u Rimu sa 3:1, tako da su momci iz Bergama u ovom momentu na samo bod zaostatka od trećeplasiranog Intera na svega tri kola do kraja sezone.

Do novog trijumfa su došli ubedljivom pobedom, iako na početku baš i nije delovalo tako. Lacio je prvi došao do gola, kada je već u trećem minutu Marko Parolo uspeo da postigne pogodak i donese vođstvo nebesko plavima.

Duvan Zapata je sredinom prvog poluvremena doneo izjednačenje i sa tim rezultatom se otišlo na veliki odmor. Atalanta je bila apsolutno bolji rival i postigla još dva gola u drugih 45 minuta. Prvo je Timoti Kastanj u 58. minutu pogodio na asistenciju Papua Gomesa, a konačan rezultat je Valas postavio autogolom u 76. minutu.

Sve je prštalo u duelu Parme i Sampdorije. Videli smo dva crvena kartona i čak šest golova, ali i pobdelu bodova rezultatom 3:3. Utakmica je bila prepuna preokreta i uzbuđenja, a Parma je prva došla do gola kada je Gacola u 2. minutu postigao vodeći gol.

Sampdorija je poravnala rezultat preko svog najboljeg strelca Fabija Kvaljaraele u 28. minutu sa bele tačke, da bi potpuni preokret samo 10 minuta kasnije doneo Defrel. Već sredinom drugog poluvremena je delovalo da je sve gotovo, pošto je Kvaljarela postigao i svoj drugi gol da bi se Parma junački vratila u meč.

Juraj Kucka i Alesandro Bastoni su za svega četiri minuta postigli po gol i doneli novo izjednačenje i veliku radost svojim navijačima. Do kraja susreta su Omar Kuli i Juraj Kucka teren napustili zbog crvenih kartona.

Sasuolo i Frozinone su takođe odigrali zanimljiv susret, koji je doneo veliki broj golova i podelu bodoba i na semaforu je stajalo 2:2. Frozinone je već ispao iz lige, pa im ovo može pasti i malo lakše, jer su ipak prokockali prednost od 2:0, koju su stekli sredinom prvog poluvremena. U drugih 45 minuta, Ferari i Boga uspevaju da savladaju Sportiela i pomognu Sasuolu da upiše novi bod.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve