Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.05.2019.

10:20

Gajić: Spremni za Vojvodinu, cilj je dupla kruna

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić očekuje da šampion na gostovanju u Novom Sadu načini odlučujući korak ka odbrani titule.

Izvor: B92

Autor:B92

Gajić: Spremni za Vojvodinu, cilj je dupla kruna
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Crvena zvezda danas od 16 časova igra protiv Vojvodine na stadionu "Karađorđe", a Gajić ističe da bi sa nova tri boda bilo daleko lakše u finišu takmičenja u plej-ofu Superlige Srbije.

Crvena zvezda je jesenas slavila sa 4:1 u Novom Sadu, potom je na stadionu "Rajko Mitić" u februaru bilo 4:0.

"Najbitnije je da ostvarimo još jednu pobedu, da potvrdimo dobru igru od prošlog četvrtka. Neće biti lako, gostujemo na terenu koji po pravilu nije baš najsjajniji. Najbitnije je da smo svi zdravi, da nemamo povređenih igrača, raduje nas što se i Boaći vraća treninzima. Lepo smo se odmorili i potpuno spremni dočekujemo susret sa Vojvodinom", rekao je Milan Gajić.

On kaže da svi u klubu žele da ove sezone osvoje duplu krunu.

"Ne krijemo da nam je glavni cilj ove sezone da osvojimo duplu krunu. Idemo ka tome, ima još da se igra, spremamo se utakmicu po utakmicu. Želimo što pre da obezbedimo titulu, a nadam se da ćemo krunisati ovu sezonu 23. maja i da ćemo našim navijačim doneti još veću radost", dodao je Gajić.

Defanzivac Crvene zvezde ističe i da je zadovoljan trenutnom formom.

"Mnogo puta sam istakao do sada da su me saigrači odlično prihvatili,. Lično mi je, kada sam došao, bilo najbitnije da se fizički vratim u formu što brže. To je sada već obavljeno, ostalo je da se još dodatno uigram, da uhvatim automatizam. Lično sam zadovoljan dosadašnjim učinkom", zaključio je Gajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve