Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.04.2019.

13:48

Tuhel Mbapea seli – na klupu!

Fudbaleri Pari Sen Žermena i Nanta večeras od 19 časova igraju zaostali susret Lige 1, a u centru pažnje je sukob trenera Tomas Tuhela i Kilijana Mbapea.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Tuhel Mbapea seli – na klupu!
Photo by Michael Steele/Getty Images

Kako prenose francuski mediji, nemački stručnjak je nezadovoljan poslednjim komentarima reprezentativca Francuske koji su usledili posle poraza od Lila u kupu (5:1).

Otuda se veruje da će Tuhel za kaznu Mbapea preseliti na klupu za rezervne igrače.

Podsetimo, Mbape je posle utakmice izjavio da ovom timu nedostaje harizma i da je "bezličan".

"Bićemo prvaci, ali nedopustivo je da gubimo ovako. To nije normalno. Nedostaje nam harizma, moramo ispraviti to. Igrali smo kao debitanti", rekao je napadač "svetaca", koji je takođe optužio i sudije da su svirale protiv njegovog tima.

Tuhel smatra da je komentar bio nepotreban i zato planira da ga izostati iz startne postave na utakmici sa Nantom. Ukoliko pobedi, PSŽ će osvojiti novi titulu prvaka.

"Lako je pričati, kao što je to uradio Mbape, da nemamo harizmu. Ovaj poraz je pokazao nešto drugo. Nedostaje nam nešto u svakoj liniji tima. Naprotiv, ovaj meč je pokazao naš mentalitet, suprotno onom što mnogi misle. Mnogo je igrača nedostajalo. Da bi se pobedilo, potrebno je više kvaliteta. S obzirom na karakteristike, imali smo i dobar meč", rekao je Tuhel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve