Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.04.2019.

17:00

Gvardiola: Želimo trofej i u PL i u LŠ, zato moramo mnogo bolje

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je svaka utakmica finale za njegove fudbalere, počevši od sutrašnjeg revanša sa Totenhemom u Ligi šampiona.

Izvor: SN

Autor: SN

Gvardiola: Želimo trofej i u PL i u LŠ, zato moramo mnogo bolje
Photo by Marc Atkins/Getty Images

"Sada je svaka utakmica finale za nas. Premijer liga jeste najvažnija za nas jer 11 meseci morate da se trudite. Želimo do kraja u Ligi šampiona, želim trofej, i moraćemo da počnemo da dajemo golove i više kontrolišemo igru", rekao je Gvardiola britanskim medijima.

Siti je poražen sa 1:0 od Totenhema u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.Engleske novinare je zanimao Gvardiolin komentar povodom potencijalnog finala između Sitija i njegovog bivšeg kluba Barselone.

"Ne razmišljam toliko daleko. Moramo prvo da se plasiramo u polufinale. To je jedini san koji trenutno imam", kazao je Gvardiola. Pohvalno je govorio o narednom rivalu, uz reči da je Totenhem "neverovatan tim" koji je u vrhu svetskog fudbala, čak i bez povređenog Harija Kejna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve