Nova vest
Fudbal

Petak, 12.04.2019.

10:15

Zvezda - Radnički za kraj trke? Čukarički u Humskoj

Rasplet u Superligi Srbije dostiže poslednju fazu i predstojećeg vikenda mogla bi da bude odlučena trka za titulu jer se sastaju Crvena zvezda i Radnički.

Izvor: SN

Autor: SN

Zvezda - Radnički za kraj trke? Čukarički u Humskoj
Foto: Starsport

Branilac trofeja ima četiri boda više od Nišlija i trijumfom bi stavio jednu ruku na pehar, pošto bi ostalo još samo pet kola posle toga. Ipak, pitaju se i gosti na čelu sa bivšim fudbalerom i trenerom Crvene zvezde Nenadom Lalatovićem i pokušaće da naprave podvig kako bi drugom večitom rivalu zadali udarac, posle Partizana, ali i učinili trku jednom od najzanimljivijih poslednjih godina.

Pred praznim tribinama na stadionu u Humskoj, zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, igraju Partizan i Čukarički u borbi za kotu tri. Upravo su se isti rivali, na istom mestu, sastali kada su crno-beli slavili u meču punom preokreta sa 3:2 na debiju u Humskoj Sava Miloševića, koji je pred ovaj meč odlučio da odvede ekipu u etno selo Stanišić i podigne joj moral.

Trenutno su bodovno poravnati i pobednik bi napravio ključan korak ka trećoj poziciji... Velika neizvesnost vlada i u plej-autu, odnosno borbi za opstanak, gde praktično svi imaju šansu da sačuvaju superligaški status.

Kolo se otvara duelom u Subotici izmedju Spartaka i Rada, koji je u očajnoj formi, "fenjeraš" Zemun na "krovu" protiv Voždovca traži izlazi iz krize i sa dna tabele, Mačva u direktnom duelu čeka vranjanski Dinamo, kao i Radnik ekipu Bačke.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve