Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.03.2019.

16:19

Šobošlai: Stil mi je kao Milinković-Savićev i Krosov

Vezista Salcburga Dominik Šobošlai izjavio je da mu prija kada kažu da je mešavina srpskog fudbalera iz Lacija Sergeja Milinković-Savića i Tonija Krosa.

Izvor: SN

Autor: SN

Šobošlai: Stil mi je kao Milinković-Savićev i Krosov
Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images

Ovaj 18-godišnji fudbaler, jedan je od najboljih tinejdžera Evrope, zavredeo je pažnju Arsenala, Juventusa i Bajerna posle samo 11 utakmica za austrijskog prvaka.

"Mnogo ljudi mi kaže da mi je stil igre bliže Milinković-Saviću i Krosu. Čuti tako nešto je velika stvar", rekao je Šobošlai za portal "Goal".

Mađarski fudbaler priznaje da mu prija što se za njega interesuju veliki klubovi.

"Postoji mnogo spekulacija oko moje budućnosti. Naravno, velika je čast kada te traže giganti kao što su Juventus, Bajern i Arsenal, ali u ovom trenutku sam fokusiran na obaveze u Salcburgu"
, zaključuje Sobošlai.

Šobošlai je talenat pokazao i u revanšu osmine finala Lige Evrope protiv Napolija, kada je pružio dobru partiju i upisao asistenciju, ali ni trijumf 3:1 nije bio dovoljan za prolaz zbog poraza 3:0 u Napulju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve