Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.03.2019.

23:50

Krstajić: Jović obećao gol, razumite Pavkova

Fudbaleri Srbije remizirali su sa Nemačkom u Volfsburgu, rezultatom 1:1, a jedini gol za reprezentaciju Srbije postigao je Luka Jović u 12. minutu utakmice.

Izvor: B92

Autor:B92

Krstajić: Jović obećao gol, razumite Pavkova
Foto:Starsport

"Naša mlada ekipa je pokazala kvalitet i karakter. Momci su potvrdili da imaju dobar potencijal. Mora da se zna da smo igrali bez sedam, osam zaista važnih igrača. Prvo poluvreme smo delovali veoma dobro, dali gol, a imali još nekoliko prilika da na odmor odemo sa ubedljivijim vođstvom. Ko zna kako bi se onda do kraja odvijale stvari. Normalno je da su Nemci uzvratili u naystavku, podigli su se, bili opasni u nekoliko situacija, ali smo tada imali odličnog Marka Dmitrovića. Posle svega viđenog, rezultat je zaslužen, a ja bih čestitao mojim igračima jer su dali maksimum i to je najbolji pokazatelj kako treba da se igra u dresu Srbije. Uvek do kraja, maksimuma. Čestitao bih i Nemcima, pre svega na gostoprimstvu", rekao je Krstajić posle utakmice.

Srbija je u Volfsburgu igrala nerešeno 1:1 sa Nemačkom u prijateljskoj utakmici, a jedini strelac za srpski tim je bio Luka Jović, napadač Ajntrahta iz Frankfurta.

"Luka je potvrdio svoj potencijal i u ovoj utakmici. Obećao mi je pre utakmice da će dati gol, videli ste koliko mu je vremena trebalo. Radi se o sjajnom igraču odličnog karaktera i pred njim je lepa budućnost".


Utisak je na kraju pokvario neoprezan start Milana Pavkova nad Lerojem Saneom zbog čega je dobio crveni karton.

"To je možda i jedina loša stvar koja se dogodila. Ali, molim vas, razumite igrača. Nije bilo namerno. Pavkovu je ovo bila prva utakmica za reprezentaciju", rekao je selektor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d